Blogi

Meditsiiniriided

Üks esimesi ja olulisemaid asju, mida patsient kliinikusse või raviasutusse sisse astudes märkab on meditsiinitöötate riided. Ühtses ja puhtas rõivastuses meditsiinitöötajad loovad usaldusväärse ja asjatundlikku mulje. Arsti välimus on tema visiitkaart! Mõned tervishoiukliinikud kasutavad osakondade rollide ja positsioonide määramiseks konkreetseid värve. Teised pakuvad oma töötajatele vormiriietuse valimisel suuremaid võimalusi (tuunika...

TENCEL® – moodsa tehnoloogia suurepärane näide!

TENCEL ® ehk teise nimega LYOCELL on looduslik, põhiliselt eukalüpti toorpuidust valmistatud ökomaterjal. TENCEL kiud on olemuselt bambuse ja viskoosi sarnane, aga tootmises oluliselt keskkonnasõbralikum ja jätkusuutlikum. Kanga tootmiseks kasutatakse spetsiaalselt kultiveeritud toorainet ja eriti säästlikku tootmistsüklit, mis tähendab, et materjal on 99,5% ulatuses taaskasutatav. TENCEL ® oma tekstuuriga on...

Tekstiilidest ja trendidest

Toitlustuskoha ja majutusasutuse edus mängivad rolli mitmed pealtnäha väikesed tegurid, mille puudumist märkab aga iga klient ja personaliliige. Üks selliseid detaile on töötajate ametiriided ja tekstiilid. Ilusad ja mugavad töörõivad on hea võimalus anda oma töötajatele märku, et neid hinnatakse. Sellele tuleb mõelda, sest klienditeenindajad kui ettevõtte liikuvad visiitkaardid peavad...

Le Nouveau Chef – keskkonnasõbralik, isikupärane ja moekas

Le Nouveau Chef on Smiletexi poolt Eestisse maaletoodav Hollandi premium bränd, mis on kasvanud tänaseks üheks tuntumaks kaubamärgiks hotelli-, restorani- ja toitlustusäris. Julged stiilid, jätkusuutlikud materjalid - Le Nouveau Chef ühendab endas moe ja funktsionaalsuse. Nende professionaalne riietus köögi- ja teeninduspersonalile on ülimugav, elegantne ja näeb suurepärane välja. Lisaks...

Kokandusmaailma tippsündmus – Bocuse d’Or Euroopa valikvoor Saku Suurhallis

Sel aastal toimus Bocuse d’Or esmakordselt Eestis ja ainulaadsed toorained – Eesti vutt ning angersäga – rikastasid Bocuse d’Ori maailma uute ja huvitavate maitsetega. Kokad pidid palju pingutama, et võita kohtunike poolehoid toorainetega, mis pole veel kulinaariamaailmas laialdast tunnustust kogunud. Trotsides epideemiat, käisime meiegi uudistamas kokandusmaailma suurimat ja tähtsaimat sündmust!...